Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/1/instituut-bellissima.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/1/instituut-bellissima.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/9/1/instituut-bellissima.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Beauty corner – Instituut Bellissima skip to Main Content
015/ 51 47 41 info@instituut-bellissima.be

Beautycorner

Regelmatig je handen en voeten verzorgen maakt je hele look af. Of wat dacht je van ontharing? Of natuurlijk witte tanden? In de beautycorner kan het allemaal!

Handen
Voeten
Ontharingen
Wittere tanden
Wimpers en wenkbrauwen

Nagels & handverzorging

Manicure

Onze handen zijn ons visitekaartje, ze zijn namelijk altijd voor iedereen goed zichtbaar, in het bijzonder bij mensen die dagelijks in hun professionele bezigheden met mensen in contact komen. Misschien ligt het geheim van mooie handen in de verzorging ervan.  Felle kleuren, extreem lange nagels…  zijn niet nodig om mooie handen te bekomen. Een zachte, gelijkmatige huid met perfect verzorgde nagels en nagelriemen zijn de eerste stap.

Een manicure geeft de perfecte verzorging voor de huid, nagelriemen en nagels.
Heb je geen probleemhanden…  misschien even een verwennerij.
Extreem droge huid…  ga dan voor een paraffine-kuur.  De producten geven je een zéér aangename handverzorging met direct voelbare resultaten.  De behandeling verzacht en hydrateert de huid en de nagelriemen.  De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant.

 • Manicure + verstevigende nagellak €15
 • Verwenmanicure €35
 • Lakken in kleur  €7
 • Handverzorging met paraffine €17

Pedicure

Een goede voetverzorging … een must voor iedereen!
De dagelijkse zorg voor je uiterlijk vindt je heel gewoon. Maar hoe zit dat met je voeten? Wanneer krijgen zij de aandacht die ze verdienen?
Onze voeten krijgen het het hele jaar hard te verduren, dragen ons hele lichaam en leggen vele kilometers af. Probeer ze dagelijks te verzorgen, want ze zijn te kostbaar om te verwaarlozen!

Uw voeten verdienen aandacht

Een voetverzorging is een heerlijke behandeling voor man of vrouw, jong of oud die er graag verzorgd bijloopt.
Veel mensen schamen zich voor hun voeten, jij hoeft niet één van hen te zijn…Veel voetproblemen (pijn, eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, … ) kunnen voorkomen worden door een regelmatig bezoek aan de pedicure. Tijdens de behandeling pakken we de problemen aan, de behandeling word afgesloten met een heerlijke voetmassage. Loop jij graag terug op wolkjes reserveer dan gauw je afspraak!

 • Pedicure €30
 • Lakken €10
 • Spa verwenpedicure €40

 

Voetreflexiologie €25

Reeds langer weten we dat lichaam en geest mekaar beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld maar aan al de kwaaltjes of kwalen die stress kan veroorzaken. Daarom werkt voetreflextherapie in op lichaam en geest.

Alle organen en structuren van ons lichaam zijn terug te vinden in verschillende reflex- of orgaanzones op de voet en de voetzool. Door het prikkelen van deze zones door middel van drukken of wrijven wordt de werking van de corresponderende organen en structuren ondersteund. Soms door te stimuleren, een andere keer door te kalmeren. Belangrijk is dat we het lichaam helpen in het zoeken naar een harmonie. Het lichaam geneest dan als het ware zichzelf.

SPA lichaamspeeling €30

SPA lichaamspeeling + hydraterende verzorging € 35

Striphars 

Het ontharen met striphars kan soms een ongemakkelijk gevoel veroorzaken. Het kalmerende, verzachtende effect is hier dus meer dan welkom vandaar wordt na iedere ontharing een speciale huidverzorgende melk aangebracht die de huid kalmeert en hydrateert.

Epilaties gelaat  

 Harsen
Wenkbrauwen bijwerken € 10
Wenkbrauwen modelleren €14
Bovenlip € 8
Kin € 8
Bovenlip + kin € 14
Wangen € 10
Wenkbrauwen bijwerken + bovenlip € 16
Bovenlip + kin + wangen € 24
Wenkbrauwen bijwerken + bovenlip + kin € 24

Epilatie lichaam

Harsen
Oksels € 13
Bikinilijn sliprand/volledig € 13/€ 20
Onderbenen met knie € 19
Bovenbenen € 15
Volledige benen € 30
Volledige armen € 17
Schouders € 15
Volledige rug € 25
Borstkas € 15
Buik € 15

Teeth whitening
(mooie witte tanden in slechts 20 minuten)

Teeth Whitening” met WHiTE ?

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHiTE gel  en de lichtstralen van de WHiTE Lamp.

De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samenwerking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in – en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan.

 • WHiTE is 100% natuurlijk en cosmetisch
 • Onschadelijk voor het tandglazuur
 • Geen peroxides
 • Geen pijn
 • Duurt slechts 20 minuten
 • Geen gevoelige tanden
 • Resultaat: een stralende witte glimlach

A perfect smile van WHiTE gegarandeerd.

 

Mogelijke oorzaken van de verkleuring:

 • Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,..).
 • Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)
 • Genetische vergeling van de tanden

Hoe lang duurt het voordat u resultaat van een behandeling kan verwachten?

De resultaten met WHiTE zijn onmiddellijk na de behandeling te zichtbaar. De meeste personen die voor het eerst bij de whitening van hun tanden gebruik maken van de combinatie WHiTE gel en LED verlichting zien al na 20 minuten een opmerkelijk resultaat. Dit varieert van persoon tot persoon en kan na een eerste behandeling 2 tot 9 tinten verschillen in vergelijking met de kleur van de tanden vóór de behandeling.

Hoelang zullen mijn tanden wit blijven na de behandeling?

De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne). Het is aanbevolen de WHiTE behandeling 3 maal per jaar te herhalen.

Good to know

Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken, LET OP: De eerste 24u niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (dus geen koffie, thee, wijn, tomatensaus,… )

Teeth whitening € 99
Home kit € 55

Verven van de wimpers en wenkbrauwen

Een stralende blik, eenvoudig en snel met direct zichtbaar resultaat.
3 tot 6 weken heeft u mooie wenkbrauwen en wimpers, dat scheelt een hoop tijd in je mascara-werk en een traantje wegpinken hoeft niet meer te eindigen met panda-ogen. Ook een sublieme oplossing voor fervente sporters en ideaal op vakantie!

 • Verven van de wimpers €12
 • Verven van de wenkbrauwen €12
 • Verven van de wimpers en wenkbrauwen €22
Back To Top