Ga naar hoofdinhoud

Hand en voetverzorging

Regelmatig je handen en voeten verzorgen maakt je hele look af. Of wat dacht je van ontharing? Of natuurlijk witte tanden? In de beautycorner kan het allemaal!

Handen
Voeten

Nagels & handverzorging

Manicure

Onze handen zijn ons visitekaartje, ze zijn namelijk altijd voor iedereen goed zichtbaar, in het bijzonder bij mensen die dagelijks in hun professionele bezigheden met mensen in contact komen. Misschien ligt het geheim van mooie handen in de verzorging ervan.  Felle kleuren, extreem lange nagels…  zijn niet nodig om mooie handen te bekomen. Een zachte, gelijkmatige huid met perfect verzorgde nagels en nagelriemen zijn de eerste stap.

Een manicure geeft de perfecte verzorging voor de huid, nagelriemen en nagels.
Heb je een droge handen …  ga dan voor een SPA manicure.  De producten geven je een zéér aangename handverzorging met direct voelbare resultaten.  De behandeling verzacht en hydrateert de huid en de nagelriemen.

  • Manicure + verstevigende nagellak €15 (Enkel bij een gelaatsverzorging)
  • Verwenmanicure €40
  • Lakken in kleur  €10 ( Enkel bij een gelaatsverzorging)

Pedicure

Een goede voetverzorging … een must voor iedereen!
De dagelijkse zorg voor je uiterlijk vindt je heel gewoon. Maar hoe zit dat met je voeten? Wanneer krijgen zij de aandacht die ze verdienen?
Onze voeten krijgen het het hele jaar hard te verduren, dragen ons hele lichaam en leggen vele kilometers af. Probeer ze dagelijks te verzorgen, want ze zijn te kostbaar om te verwaarlozen!

Uw voeten verdienen aandacht

Een voetverzorging is een heerlijke behandeling voor man of vrouw, jong of oud die er graag verzorgd bijloopt.
Veel mensen schamen zich voor hun voeten, jij hoeft niet één van hen te zijn…Veel voetproblemen (pijn, eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, … ) kunnen voorkomen worden door een regelmatig bezoek aan de pedicure. Tijdens de behandeling pakken we de problemen aan, de behandeling word afgesloten met een heerlijke voetmassage. Loop jij graag terug op wolkjes reserveer dan gauw je afspraak!

  • Pedicure €35
  • Lakken €10 (Enkel bij een pedicure)
  • Spa verwenpedicure €30

 

Voetreflexiologie €50

Reeds langer weten we dat lichaam en geest mekaar beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld maar aan al de kwaaltjes of kwalen die stress kan veroorzaken. Daarom werkt voetreflextherapie in op lichaam en geest.

Alle organen en structuren van ons lichaam zijn terug te vinden in verschillende reflex- of orgaanzones op de voet en de voetzool. Door het prikkelen van deze zones door middel van drukken of wrijven wordt de werking van de corresponderende organen en structuren ondersteund. Soms door te stimuleren, een andere keer door te kalmeren. Belangrijk is dat we het lichaam helpen in het zoeken naar een harmonie. Het lichaam geneest dan als het ware zichzelf.

Back To Top