Ga naar hoofdinhoud

Over Katleen

OVER MIJ

Al meer dan 18 jaar heb ik een professionele carrière in de beautybranche. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en dat ik mijn kennis en ervaring kan delen, zodat een mooie huid hebben en er goed uitzien binnen ieders handbereik ligt.

Als Mary Cohr schoonheidsspecialiste neem ik de tijd voor een uitvoerige diagnose om uw huid in het volste vertrouwen te leren kennen en te bepalen welke producten voor u het meest geschikt zijn. Nadien stel ik een persoonlijk verzorgingsprogramma voor u op afgestemd op de noden en behoeften van jouw huid.

Ik volg nog steeds gespecialiseerde trainingscursussen en heb daarom een uitgebreide kennis van de huid, de Aromatherapie en de Essentiële Oliën. Ik zal u laten kennismaken met de wereld van de schoonheidsproducten van Mary Cohr die voor schoonheidsinstituten wereldwijd een referentie zijn en een waarborg van succes.

Nieuwsgierig? Wil je jezelf eens laten verwennen? Wilt u uw huid laten verzorgen zodat u een frisse uitstraling krijgt? Wilt u deskundig advies en goede professionele producten voor een perfecte huidverzorging?
Dan nodig ik u graag uit.

Katleen Lambrechts

Back To Top