skip to Main Content
015/ 51 47 41 info@instituut-bellissima.be

Gelaatsverzorgingen

Stap voor stap naar een betere huid

Iedereen heeft wel eens nood om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, een moment om tot rust te komen, even wat tijd voor jezelf.

Tijdens een gelaatsverzorging worden de vitale functies van elk huidtype geactiveerd en huidproblemen/ huidveroudering aangepakt. in overleg met u word er een verzorgingsplan opgesteld volgens de behoefte en de conditie van uw huid.
Hierna volgen de verzorging(en) waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken en vaardigheden om de huid weer in balans te brengen en de conditie van de huid te verbeteren.

Aan de hand van het specifieke huidprobleem bespreek ik met u al de mogelijkheden voor verzorgingen. Er kan ook gekozen worden voor een kuurplan.

De gelaatsverzorgingen vinden plaats in een rustig kader, met aangepaste
kleuren, muziek en geuren voor een ontspannen gevoel.

De MARY COHR gelaatsverzorgingen bevatten steeds een reiniging, dieptereiniging, epilatie van de wenkbrauwen, een gelaats ,-schouders en decolletémassage, een masker naargelang de gekozen verzorging. De verzorging wordt afgesloten met een verzorgende crème. Uiteraard geef ik u graag huid en verzorgingsadvies voor thuis om het resultaat van de verzorging te onderhouden.

Vergeet niet …Iedereen kan een mooie huid hebben, tenminste als je kiest voor de juiste behandelingen en de juiste producten. Tijdrovend en duur? Helemaal niet: ontdek hoe je huid in een mum van tijd straalt.

Jeugdverzorging 45€

Voor de jonge puberhuid (-20 jaar), met zwarte puntjes en onzuiverheden.

Klassieke gelaatsverzorging 55€

Een mooie, stralende huid! Reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, gevolgd door een gelaatsmassage en een crème-masker naargelang de behoeftes van uw huid!

Verzorging voor de oogcontour 15€

De tere huid van de oogleden en de oogcontour heeft behoefte aan zeer zachte verzorgingproducten. Mary Cohr heeft daarom de meest kalmerende  plantenextracten geselecteerd, die bekend staan om hun heilzame werking op kringen, wallen, vermoeide en gezwollen oogleden

Beauté aromatique 65€

100% natuurlijke anti-stress behandeling met essentiële oliën en plantenconcentraten!
De betoverende geuren van de essentiële oliën verwelkomen u in de verzorgingsruimte  en nodigen u uit voor een heerlijke reis naar “ schoonheid en rust ”  waaraan u uw gezicht en geest kunt overgeven.
Deze behandeling is een heerlijke schoonheidsreis, die u evenwicht, uitstraling en een intens gevoel van welzijn brengt.
De behandeling wordt geheel op maat samengesteld. De verzorging wordt afgesloten met een masker op basis van plantenconcentraten dat “ op maat “ voor u wordt gemaakt.

Beauté lifting 70€

Met zeecollageen en 3 verjongende effecten: antirimpel, revitaliserend en verstevigend.
Met behulp van een kogelpen die een regenererend geconcentreerd serum  bevat wordt collageen ingemasseerd om de rimpeldiepte te verminderen. Na de revitaliserende massage wordt tot slot een warm masker met oligo – elementen aangebracht die zijn liftend, verstevigend en hermodellerende  werkstoffen in de huid verspreidt.
Na afloop is de huid steviger en beter gehydrateerd. Uw gezicht ziet er zichtbaar jonger uit.

Aanbevolen als kuur van drie verzorgingen of eens in de maand als onderhoudsbehandeling.

Peel & Lift 70€ 

Huidvernieuwende behandeling voor een verjongingseffect en een stralende teint.
Door vermoeidheid en stress of met het verstrijken der jaren verliest de huid haar uitstraling. Door fruitzuren  verzorgingen kunnen doffe cellen  en onzuiverheden die de huid beletten te ademen losgemaakt worden.
De fruitzuren van de peel en lift verzorging , zullen de verbindingen tussen de dode en de levende huidcellen met zachtheid verbreken. De fruitzuren  hebben tevens een talgregulerende, verhelderende en  hydraterende werking op de huid. Het vitamine C masker regenereert het collageen diep in de huid. De huid krijgt een stralende teint, bruine vlekken vervagen. De huid is gladder en soepeler en krijgt haar jeugdige stevigheid terug.

Aanbevolen als kuur van drie verzorgingen of eens in de maand als onderhoudsbehandeling.

Vanaf oktober tot april omwille van de fruitzuren

Age repair 94€

Spectaculair liftend effect, zichtbare vermindering van de rimpels, en een heldere huid! Door Vit. C en zeer actieve werkstoffen is dit de beste manuele anti-aging behandeling voor gelaat, hals en décolleté en bovendien heel ontspannend! In één uur tijd een zichtbaar strakker en jonger gelaat! Aanbevolen vanaf 45/50 jaar.

Bij de MARY COHR gelaatsbehandelingen is epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen, uitgezonderd bij Age Repair door de intensiteit van deze behandeling.

Catio LIFT 90€

Een exclusieve behandelmethode, dankzij een hightech apparaat.
Met de leeftijd en door vermoeidheid verslapt de huid en begint het tekenen van veroudering te vertonen. In plaats van de structuur van de huid te behandelen, zoals de meeste lifting behandelingen doen, heeft het CatioLIFT een dieptewerking en stimuleert de spieren van het gelaat.Deze krijgen hierdoor meer volume en nieuwe veerkracht.

De gelaatstrekken zijn spectaculair gelift en het gelaatscontour tekent zich scherper af.

De Catiolift gezichtsverzorging heeft 3 fases.

Fase 1: Drainerende stimulatie:

Voert zuurstof toe aan de huid, ontgift de weefsels en activeert de vitale functies.

Fase 2: Spierstimulatie

Stimuleert alle gezichtsspieren om hun veerkracht te versterken, vult rimpeltjes op en verstevigt de huid.

Fase 3: Revitaliserende liftende massage

Ontspant en brengt de huid tot rust dankzij de magische krachten van essentiële oliën. Deze voeden, regenereren en verstevigen de huid.

Aanbevolen als kuur van vier verzorgingen in 1 maand  of eens in de maand als onderhoudsbehandeling.

Back To Top